Uponorin ratkaisut teollisuuteen

Soluţii pentru clădiri

Clădiri industriale

Industria reprezintă viitorul

Pe durata următorilor ani, producţia industrială la nivel mondial va fi interconectată cu tehnologiile moderne ale informaţiei şi comunicaţiilor. Aceasta va impune necesitatea unor sisteme inteligente şi conectate digital. Multe minţi creative lucrează deja la proiecte ale viitorului pentru o lume sustenabilă, economică energetic. De asemenea, reţelele devin tot mai frecvente în clădiri, care îşi pot controla, astfel, echipamentele tehnologice într-o manieră autosuficientă. Acestea reacţionează automat sub influenţa mediului şi conform preferinţelor ocupanţilor. Prin intermediul portofoliului său de produse şi sisteme inovatoare, Uponor este într-o poziţie ideală pentru a îndeplini exigenţele viitorului.

soluții pentru clădiri industriale uponor

Concepte eficiente energetic pentru hale

  • Investiţie şi costuri de funcţionare scăzute
  • Produse fiabile, de încredere
  • Cel mai bun mediu posibil pentru muncă şi producţie
  • Flexibilitate maximă în utilizarea spaţiului

 

Detalii despre soluțiile pentru încălzirea suprafețelor industriale

Apă potabilă curată în orice moment

Instalaţiile igienice de alimentare cu apă potabilă sunt extrem de importante în cazul clădirilor unde se adună multe persoane. Aceasta înseamnă că reţeaua de ţevi trebuie să fie într-o stare de igienă perfectă, de la punctul de la alimentare până la robinet.
Mai multe despre soluțiile pentru instalațiile de apă potabilă
uponor clădiri de birouri pentru mediu de lucru productiv
Instalatori

Beneficiile dvs.

De la încălzire radiantă până la puncte de distribuţie în domeniul industrial şi de la soluţii de distribuţie termică până la alimentare igienică cu apă potabilă în plan local, sistemele inovatoare Uponor acoperă toată gama de tehnologii pentru instalaţii. Fiecare componentă în parte este testată şi dovedită, are o durată îndelungată de viaţă utilă şi este uşor de instalat. Fireşte, gama noastră cuprinzătoare de servicii vă stă la dispoziţie şi dvs. De la reprezentanţii noştri de vânzări până la Academia Uponor: experţii noştri vă stau la dispoziţie, oferindu-vă susţinere în toate fazele proiectului.

Fapte

  • Concepem soluţii specifice pentru fiecare proiect al clientului
  • Calitate şi fiabilitate dovedite
  • Sisteme complete dintr-o singură sursă
  • Sisteme necorozive
  • Instalare rapidă şi facilă
  • Adecvate pentru sursele de energie regenerabile
Proprietar de clădire

Beneficiile dvs.

Pentru investitori şi operatori de facilităţi industriale şi logistice, eficienţa economică a unei clădiri este cel mai important criteriu. Este necesară identificarea soluţiilor specifice designului clădirii şi, în special, a soluţiilor de încălzire şi răcire, care să asigure cele mai reduse costuri posibile pe durata de utilizare atunci când vine vorba de energie, reparaţii şi întreţinere.

Uponor înţelege condiţiile inerente unei largi varietăţi de mărfuri depozitate: de exemplu produsele alimentare, componentele electronice sau articolele din hârtie. Soluţiile noastre asigură valori constante de temperatură şi umiditate şi le pot garanta la toate nivelurile din întreaga facilitate, fără a necesita echipamente de natură tehnică. Cerinţele suplimentare pot fi implementate cu uşurinţă. Aveţi libertate deplină atunci când utilizaţi pardoseala facilităţii.
Proiectant

Beneficiile dvs.

Toţi proiectanţii de facilităţi industriale pot asigura reducerea consumului energetic prin intermediul soluţiilor Uponor. Se definesc cerinţele de utilizare specifice pentru energiile regenerabile şi măsurile alternative de furnizare a energiei termice şi a celei destinate răcirii.
Atunci când sunt integrate în beton, soluţiile Uponor de distribuţie a căldurii pentru clădiri industriale ajută la exploatarea căldurii reziduale. Aceasta reduce semnificativ costul aprovizionării termice a clădirilor industriale.

50% din energia primară utilizată în producţie este convertită în energie reziduală, care poate fi reutilizată. Când se utilizează căldura reziduală, este posibilă eliminarea măsurilor costisitoare de îmbunătăţire a eficienţei energetice la nivelul anvelopei clădirii.

Temperatură sănătoasă şi productivă la nivelul camerelor

Soluţiile noastre economice energetic sunt ideal compatibile cu energiile regenerabile şi reduc consumul de energie şi emisiile de CO2. Oferim susţinere prin servicii cuprinzătoare, variind de la pregătirea studiilor de fezabilitate până la punerea în funcţiune şi oferirea de asistenţă clienţilor.