Sportski objekti podno grijanje

Soluţii pentru clădiri

Facilităţi sportive

Facilităţile sportive le dau oamenilor o stare de bine

Indiferent că este vorba de o sală pentru activităţi sportive de interior, de un teren cu gazon aflat la exterior sau de un patinoar acoperit cu gheaţă – mulţi oameni practică sporturi în timpul liber sau iau parte la evenimente de profil, pentru a se bucura de diverse sporturi în calitate de spectatori. Atleţii şi spectatorii au cerinţe diferite. În consecinţă, construcţia facilităţilor sportive şi de agrement impune exigenţe stricte în privinţa echipamentelor tehnice ale clădirii. Uponor oferă soluţii eficiente pentru încălzire şi răcire, cât şi pentru alimentarea cu apă potabilă a facilităţilor sportive.

Încălzire pentru pardoseli sportive sau amortizate

 • Variante de design pentru fiecare structură de pardoseală
 • Confort termic ridicat, datorită temperaturii optime din camere
 • Se pot combina cu surse de energie regenerabile
 • Neobstrucţionate şi protejate împotriva deteriorării
 • Costuri scăzute de instalare, funcţionare şi întreţinere
 • Certificare DIN Certco pentru toate sistemele şi structurile de pardoseală
Detalii despre încălzirea în pardoseală

Încălzire în gazon

 • Posibilitatea de a utiliza gazonul pe tot parcursul anului, indiferent de vreme
 • Variante de design pentru fiecare structură de pardoseală
 • Extensie a fazei de creştere a gazonului
 • Sistem integral din plastic, fără coroziune, de la unitatea de distribuţie până la suprafaţa de încălzire
Soluții pentru încălzirea gazonului

Soluţii de alimentare cu apă potabilă, beneficiind de sistem pentru controlul igienei

 • Reţea de ţevi cu cel mai mic conţinut posibil de apă, pentru un schimb hidric adecvat
 • Siguranţă, fiabilitate şi instalare facilă
 • Risc de contaminare minim, chiar şi în cazul neutilizării pentru perioade îndelungate de timp, de ex. pe durata concediilor
 • Sistem perfect igienic de la punctul de alimentare până la robinet
Alimentari cu apa potabila
uponor sport facilities hygienic drinking water derlivery
Instalatori

Beneficiile dvs.

Soluţiile inovatoare Uponor acoperă toată gama de tehnologii pentru instalaţii destinate alimentării cu apă potabilă, cât şi încălzirii şi răcirii, în cazul construcţiei de facilităţi sportive. Soluţiile noastre complete integrează perfect toate componentele sistemului. Sunt testate şi dovedite, au o durată îndelungată de viaţă utilă şi sunt uşor de instalat. Fireşte, gama noastră cuprinzătoare de servicii vă stă la dispoziţie şi dvs. Experţii noştri vă stau la dispoziţie, oferindu-vă susţinere în toate fazele proiectului, de la planificare până la instalarea la locaţie.

Avantaje

 • Soluţii pentru aplicaţii speciale în cazul construcţiei de facilităţi sportive
 • Calitate şi fiabilitate dovedite
 • Soluţii complete de la un singur furnizor
 • Instalare rapidă şi facilă
 • Adecvate pentru sursele de energie regenerabile
Proprietar de clădire

Beneficiile dvs.

Pentru investitori şi operatori de facilităţi sportive şi de agrement, eficienţa economică a clădirii este cel mai important criteriu. Este necesară identificarea soluţiilor specifice designului clădirii şi, în special, a soluţiilor de încălzire şi răcire, care să asigure cele mai reduse costuri posibile pe durata de utilizare atunci când vine vorba de energie, reparaţii şi întreţinere şi care să permită utilizarea flexibilă a sistemelor.

În cazul evenimentelor sportive, condiţiile din sală şi din vestiare trebuie să fie constante atât pentru spectatori, cât şi pentru atleţi.
Valorile constante ale temperaturii şi umidităţii relative a aerului la toate nivelurile din întreaga facilitate trebuie să fie garantate fără a necesita echipamente de natură tehnică.
Arhitecţi/Designeri

Beneficiile dvs.

În construcţia pardoselilor sportive se face distincţie între tipurile elastic-suprafaţă, elastic-combinat, elastic-mixt şi elastic-punct. Soluţia Siccus noastră de încălzire pentru pardoseli sportive sau amortizate vă oferă rezolvarea adecvată pentru fiecare variantă şi cerinţă.

Încălzirea Uponor pentru pardoseli sportive este o soluţie de încălzire radiantă destinată sălilor de sport, care este superioară soluţiilor convenţionale de încălzire din multe puncte de vedere. Instalată invizibil sub pardoseală, oferă căldură şi confort fără egal, neincluzând componente de sistem împovărătoare, care să reducă spaţiul util sau să cauzeze vătămarea utilizatorilor.


Când vine vorba de costuri, baza noastră rămâne ferm ancorată în sol – în calitate de soluţie eficientă energetic de încălzire la temperatură scăzută, încălzirea Uponor pentru pardoseli sportive este perfect compatibilă cu sursele regenerabile de căldură. În plus, componentele sistemului instalate în pardoseală nu necesită întreţinere, reducând costurile de funcţionare. 
Experţii noştri vă stau la dispoziţie, oferindu-vă susţinere în toate fazele proiectului, de la planificare până la instalarea la locaţie. Lucrăm cu dvs. pentru a dezvolta o soluţie care îndeplineşte cerinţele echipamentelor tehnice ale clădirii dvs., satisfăcându-vă, în acelaşi timp, exigenţele în materie de arhitectură inspirată.