Implicarea alaturi de societate

  • Collaboration with Uponor

Asumarea responsabilitatii

Am înțeles că doar prin combinarea propriilor resurse impreuna cu părțile exterioare interesate putem crea comunități durabile pentru generațiile viitoare. Activitatile noastre variaza de la parteneriatul cu profesionisti din industria construcțiilor pana la colaborarea cu mediul academic. Prin punerea în aplicare a politicilor durabile în industria construcțiilor, avem ocazia sa contribuim cu cele mai bune experiente la construirea durabilă, iar prin implicarea mediului academic avem ocazia sa contribuim la dezvoltarea viitorilor lideri ai construcțiilor durabile.

Economisirea resurselor noastre naturale este crucială pentru plante, animale și intreaga societate umana. Suntem un partener activ ce sprijina SIWI si al Stockholm Water Prize. Premiul anual onoreaza persoanele fizice, instituțiile sau organizațiile a căror activitate contribuie în mare măsură la conservarea și protecția resurselor de apă și la îmbunătățirea sănătății locuitorilor planetei și ale ecosistemelor, sustinand  eforturile de realizare a unor medii umane mai bune.

La nivel național și local, suntem implicați cu nenumărate organizații și evenimente ce au aceeași misiune. Acestea variază de la programe de ajutor la scară largă, cum ar fi Make It Right care construiește case sigure, durabile și la prețuri accesibile pentru familiile muncitoare și direcționează eforturile sale pentru reabilitarea orasului New Orleans, după uraganul Katrina.

Parteneriatul cu profesionisti

Colaborarea și parteneriatul de formare este baza abordării noastre de a promova durabilitatea în domeniul construcțiilor. În acest fel, putem contribui la îmbunătățirea mediului în procesul de construcție, de la design până la finalizarea proiectului.

Pentru a facilita această colaborare, vom participa activ la forumuri cheie din industrie: 

Encord logo

ENCORD

Suntem  membru al ENCORD (Rețeaua Europeană a companiilor de constructii pentru Cercetare și Dezvoltare), și participam alături de mari companii din cadrul industriei în dezvoltarea unui concept și cadru de referință la nivel european pentru dezvoltare durabila în industria construcțiilor. Cititi mai mult despre 
ENCORD - Sustainable Development Charter.

   
Teppfa logo

TEPPFA 

In calitate de membru al TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association), promovam interesele industriei la nivel european si ne concentram pe chestiuni de mediu si dezvoltare durabila. Deasemenea, luam parte la activitati legate de durabilitate in America de Nord, in cadrul asociatiei profesionale PPFA (Plastic and Pipe Fitting Association).

   
Nordic build logo

NORDIC BUILT

Nordic Built este o initiativa nordica de accelerare a dezvoltarii durabile in cadrul proiectelor de cladiri. Programul va deschide calea colaborarilor atractive si eficiente si va realiza proiecte concrete de solutii de varf ce pot fi utilizate la scara mondiala.

   
FIBBC logo Green Building Councils

În mai multe țări, suntem membru al Green Building Councils, care promovează practicile durabile legate de mediul inconjurator la nivel global.

Inchis