Uponor ca partener

 • Uponor as a partner

Solutii, servicii si performanta în fiecare etapa a proiectului

Punctul de plecare al activitatilor Uponor este de a oferi valoare clientilor si partenerilor nostri. Ne concentram pe colaborarea pe termen lung, oferind un parteneriat de încredere, care ofera solutii ce permit clientilor sa prospere în afacerile lor. Scopul final este de a colabora cu alti profesionisti pentru a crea spatii confortabile.

Uponor are o traditie indelungata si experienta bogata ca furnizor de sisteme de alimentare cu apa, incalzire si de infrastructura. Dar produsele sunt doar un aspect al expertizei Uponor. Valoarea adaugata reala se afla în întregul pachet: anticiparea nevoilor clientilor, ajutând clientii sa obtina solutii ideale pentru proiectele lor si furnizarea de servicii de calitate.

Succesul Uponor depinde de succesul partenerilor nostri - acesta este motivul pentru care calitatea Uponor cuprinde mai multe aspecte: serviciul suport pentru clienti, fiabilitatea pe termen lung si calitatea produsului, pentru a numi doar cateva. Un adevarat pionier in domeniul instalatiilor de alimentare cu apa din plastic si material compozit, in domeniul incalzirii/racirii radiante, brandul Uponor a devenit cunoscut ca un brand in care puteti avea încredere oriunde in lume. Proiectate, instalate și exploatate în mod corespunzator, sistemele Uponor vor deservi structurile pe termen lung.

Uponor pune un accent deosebit pe educarea si formarea instalatorilor si a contractorilor în instalarea produselor Uponor in vederea realizarii de instalatii fara probleme, fie în cladiri rezidentiale, fie in cladiri comerciale sau ca parte a infrastructurii municipale. În fiecare an, sunt organizate peste 20.000 de zile de training pentru grupurile de clienti cheie, precum contractori, instalatori, dezvoltatori si proprietari de imobile.

  • Va oferim experienta globala, calitate, cunostinte si parteneriate de lunga durata, din care puteti beneficia ca partenerul nostru. Atunci cand aveti nevoie de sprijin, suntem acolo pentru dumneavoastra – in toate fazele proiectului de la ideea initiala pana la utilizarea sistemului, fie prin telefon, prin intalniri sau pe santier.

  • In proiectele de constructie, deciziile cruciale sunt luate cu mult timp înainte de a fi schitate planurile. Sprijinim investitorii, dezvoltatorii si furnizorii de servicii in timpul conceperii si in faza de planificare pentru a demara proiectul intr-o maniera corecta prin furnizarea de solutii alternative. Prin furnizarea de estimari preliminare ale costurilor de investitii si de functionare, putem ajuta la crearea unei baze fiabile din punct de vedere financiar al proiectului. Serviciile noastre includ sprijinirea selectiei de proiectanti instruiti si calificati, cu scopul de a asigura rezultate de înalta calitate. Sprijinim eficient activitatile de marketing catre utilizatorii finali ai cladirilor proiectate.

  • De la concept la constructie, proiectul trebuie sa faca fata tuturor detaliilor si complexitatii tehnicilor moderne de constructie. În afara de cunostintele specializate, softurile eficiente sunt esentiale pentru aceasta activitate. Proiectantii beneficiaza de cursurile noastre de formare, exemple de proiecte si softuri de proiectare pentru solutii de incalzire/racire, alimentari cu apa si de infrastructura.

   Parteneriatul cu Uponor ofera clientului suport tehnic si consultanta pe proiectul lor individual. Putem verifica și asigura ca proiectul este realizat in mod eficient, ceea ce este deosebit de important pentru investitori, dezvoltatori si furnizorii de servicii in constructii.

  • Constructia reprezinta transpunerea planurilor in realitate. Livrarea, logistica, produsele si instalarea eficienta devin esentiale. Suntem recunoscuti la nivel mondial pentru calitatea si usurinta in instalare a produselor noastre. În plus, cursurile noastre catre instalatori creeaza baza pentru instalatii realizate rapid si de incredere. Pentru furnizorii de servicii in constructii oferim asistenta în planificarea si coordonarea livrarilor si a logisticii pentru a elimina problemele din timpul procesului de constructie. Vom asigura calitatea lucrarilor in instalatii de-a lungul intregului proces, cu suport tehnic continuu si verificarea finala a instalatiei.

    

  • La sfarsitul constructiei, utilizarea cladirii poate incepe – o faza vitala care include aprobarea finala a lucrarilor de construcții si stabileste fundamentele pentru operarea ulterioara eficienta si mentenanta acesteia. La etapa de punere în functiune, ne sprijinim partenerii in vederea verificarii performantelor sistemelor noastre. Documentatia completa si exacta a sistemului este pusa la dispozitia clientului. Cursurile noastre permit profesionistilor in administrarea cladirilor sa asigure functionarea constanta si fara probleme a sistemelor. Oferim sprijin pentru asigurarea functionarii sistemului nostru, optimizare si eventuala reabilitare – nu doar azi si maine, ci pe întreaga durata de viata a constructiei.

Inchis