Uponor in lume

Pietele pe care le deservim

Uponor ofera solutii inovative pentru proiecte de constructii rezidentiale, comerciale si industriale, precum si pentru constructii civile. Deservim atat piata constructiilor noi cat si piata lucrarilor de renovare. Punctul nostru forte se bazeaza pe prezenta noastra extinsa la nivel geografic, cunoastere profunda a industriei, experienta noastra indelungata in deservirea clientiilor nostri din domeniul de incalzire/racire și alimentare cu apa, precum si ambitia noastra sa indeplinim nevoile exigente ale clientilor într-un mod profesionist.

Reteaua de profesionisti Uponor este vasta si intinsa pe o arie geografica larga, ceea ce asigura un serviciu de neegalat in industrie pe care clientii nostri pot conta. Cu angajati dedicati, prezenta locala si un serviciu de asistenta a clientilor in peste 30 de tari suntem la dispozitia dumneavoastra peste tot in lume.

Solutiile Uponor pot fi obtinute de la distribuitori de incredere sau ca proiecte livrate la cheie.

  • Confort invizibil - solutii pentru incalzire/racire radianta

  • Oferim o larga varietate de sisteme integrate radiante de incalzire/racire si ventilatie care constituie baza pentru un climat interior sanatos si confortabil. Solutiile noastre ajuta la reducerea consumului de energie si permite utilizarea eficienta a surselor de energie regenerabile pentru incalzirea/racirea cladirilor.

   Mai multe detalii
  • Fiabilitate si calitate premium - solutii de alimentare cu apa

  • Portofoliul nostru de solutii de alimentare cu apa include sisteme complete, cum ar fi furnizarea de apa potabila în cladiri sau între cladiri sau transportul caldurii la radiatoare. Sistemele de alimentare cu apa Uponor ofera racordari sigure si usor de realizat, proiectare flexibila cu utilizare multifunctionala, toleranta ridicata la fluctuatii, greutate redusa si usurinta in instalare.

   Mai multe detalii
  • Solutii pentru siguranta ecologica - solutii de infrastructura

  • Solutiile noastre sunt sigure si permit transportarea ecologica a apei proaspete si reziduale in zone urbane si non-urbane atat in prezent, cat si pentru generatiile viitoare. Pe langa durata lor de viata extinsa, sistemele noastre sunt sigure pentru a transporta si depozita apa potabila, apa de ploaie si ape uzate, contribuind astfel la reducerea costurilor atat in timpul instalarii, cat si pe durata utilizarii.

Parteneriatul cu Uponor

Oferim experienta la nivel mondial, calitate, competenta si parteneriate de lunga durata, de care puteti beneficia ca partener Uponor.

Inchis