Cercetare si tehnologie

  • Research and technology laboratory
  • Research and technology Uponor heating controls
  • Research and technology tap water

Experienta de a construi

Produsele Uponor reprezinta calitatea, fiabilitatea si designul profesional. Ele sunt utilizate in mod uzual in aplicatii cu durata lunga de viata; adesea se gasesc în interiorul structurilor cu care nu avem contact direct.

 

De-a lungul timpului, Uponor a acumulat o experienta unica si cunostinte în dezvoltarea, productia si utilizarea sistemelor de tevi din plastic pentru sistemele de alimentare cu apa, încalzire si infrastructuri. Întelegerea nevoilor clientului si avand experienta aprofundarii cunostintelor de dezvoltare a produsului, ce materiale sa folosim, cum sa le producem, cum sa fie instalate si cum sa le intretinem, ofera Uponor o platforma solida pentru noi inventii ce raspund celor mai exigente cerinte ale clientilor.

 

Credem in constructia durabila pentru a conserva resursele in favoarea generatiilor viitoare. Scopul nostru este de a crea sisteme inovatoare care utilizeaza mai putina energie, de a ajuta la conservarea apei, reducerea pierderilor de apa, de a ajuta la conservarea structurilor si chiar sa salvam vieti. Procesele noastre sunt dezvoltate pentru a garanta securitatea, durabilitatea, consumul redus de energie si un impact cat mai redus asupra mediului.

 

Uponor indeplineste cele mai inalte standarde pentru fabricarea, instalarea si utilizarea solutiilor de alimentare cu apa, de incalzire si infrastructura. Dar noi nu putem face totul singuri si de aceea avem ca si parteneri alti profesionisti din industria constructiilor.

Inchis