Logistica

  • Supply chain moulding
  • Supply chain logistics
  • Supply chain infrastructure

Ne asiguram ca Uponor raspunde nevoilor clientului sau

Obiectivul Uponor este de a livra produse de înalta calitate si sisteme clientilor nostri într-un mod eficient. Cercetarea, planificarea, productia, calitatea, depozitarea si transportul sunt toate verigi într-un lant de aprovizionare armonizat, cu intentia de a ne asigura ca produsele pe care le oferim vor juca un element cheie în sistemele care sunt instalate pentru a îmbunatati modul de viata al oamenilor.

Dezvoltam continuu lantul de aprovizionare pentru a livra produse eficient, la timp, integral si în conditii de siguranta pentru toti clientii nostri. Facilitatile noastre de productie sunt concentrate si pozitia noastra de lider ne ajuta in orice moment; acesti doi factori ne dau un avantaj competitiv în diverse tehnologii, adaugand o dimensiune suplimentara calitatii si valorii ofertei noastre.

Avem o mostenire indelungata in dezvoltarea tehnologica si experienta de-a lungul lantului nostru de logistica. Tehnologia de productie PEX-a a fost dezvoltata în Wirsbo, Suedia; tehnologia multistrat în apropiere de  Zella-Mehlis, Germania. Ambele fabrici sunt lider mondial in productia de teava, fiind concentrate pe tehnologiile respective. Începând cu anul 1965 avem experienta in productia de plastic extrudat si turnare prin injectie la fabrica din Nastola, Finlanda.

 

Inchis