Viziune si strategie

  • Vision and strategy people

Crearea unor medii de viata si de lucru mai bune

Scopul Uponor este de a colabora cu profesionisti pentru a crea conditii mai bune. Fie ca este vorba de spatiu privat, comercial sau public, produsele noastre ajuta la crearea conditiilor in care oamenii se bucura de viata si de munca. 

Vom colabora cu profesionisti si vom ajuta la construirea unui viitor mai durabil. Lucrand indeaproape in constructii cu profesionistii din industrie, dorim sa dam mai mult, sa oferim ceva special – totul pentru a face mai bine si pentru a reusi, indiferent de proiect.

Viziune

In intreaga lume, solutiile noastre îmbunatatesc modul de viata al oamenilor.

Obiectivul Uponor este de a îmbunatati modul de viata al oamenilor prin furnizarea de solutii de incalzire de inalta calitate, alimentare cu apa si de infrastructura care maresc confortul la un nou nivel, ajuta la salvarea resurselor naturale, sunt eficiente energetic si sunt sigure in operare.

Ca lider in industrie, Uponor isi propune sa sustina continuu cresterea profitabila si sa-si consolideze pozitia sa in puncte geografice cheie.

Strategie

Din 2003, strategia Uponor se concentreaza pe trei elemente de baza: crestere, brand si excelenta operationala. Compania isi concentreaza în mod constant eforturile pe aceste elemente de baza pentru a asigura o baza solida pentru o crestere profitabila in viitor.

Unul dintre obiectivele strategice Uponor este de a opera in aceste segmente de produse si piete în care sa poata atinge o pozitie puternica pe piața. Accentul activitatilor companiei este in Europa si America de Nord, dar are, de asemenea, operatiuni si in Orientul Mijlociu si Asia.

Brandul Uponor

Ajutând clientii nostri sa creeze medii ambientale mai bune într-un mod durabil este esenta brandului Uponor. Asa cum standardele si tendintele se schimba, asa si asteptarile oamenilor se schimba. Noi, la Uponor, vrem sa fim partenerul de incredere pe care oamenii se pot baza pentru a gasi serviciile si produsele care sa le satisfaca nevoile.

Toate acestea inglobeaza ceea ce întelegem noi prin a spune ca Uponor este "pur si simplu mai mult".

Uponor values teaser

Valorile Uponor ne ghideaza in tot ceea ce facem

Piatra de temelie a activitatii Uponor este întelegerea si satisfacerea nevoilor clientului. Valorile noastre sunt elemente esentiale in satisfacerea clientilor nostri si construirea brand-ului.

 

 

Inchis