Termeni legali

INFORMAȚII JURIDICE

Prin accesarea paginilor (www) site-ului Uponor World Wide Web, sunteți de acord cu următoarele condiții. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să rețineți că nu puteți utiliza site-ul. Compania Uponor deține drepturile de autor pentru conținutul acestor pagini www. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate. Reproducerea, transferul, distribuția și stocarea oricărei parți a conținutului, în orice formă, fără acordul prealabil scris al Uponor este interzisă, cu excepția următoarelor: Uponor vă permite să vizualizați aceste pagini sau să faceți copii sau extrase pentru uzul dvs. personal necomercial, informațional . Anumite elemente din paginile noastre www pot face obiectul unor noi condiții.

Acest site și conținutul său sunt furnizate ca un serviciu pentru oricine este interesat de Uponor. Uponor nu garantează că paginile vor fi lipsite de erori sau disponibile fără întrerupere. Uponor își rezervă dreptul de a revizui paginile sau retrage accesul la ele în orice moment.

Nici o garanție de orice fel nu este oferită în legătură cu conținutul acestui site. Nici Uponor Corporation, nici oricare dintre companiile sale de grup nu va fi responsabil pentru daunele directe sau indirecte care decurg din utilizarea sau neutilizarea acestui serviciu.

Uponor poate include link-uri către alte site-uri de pe Internet. Dvs. trebuie să analizați și sa fiți de acord cu regulile unui astfel de site înainte de a-l accesa. Uponor poate să nu aibe un control asupra conținutului acelor site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru materialele create sau publicate de astfel de site-uri. În plus, un link la un site non-Uponor nu implică faptul că Uponor susține site-ul sau informațiile, produsele sau serviciile prezentate acolo.

Uponor este o marcă înregistrată a Uponor Corporation. Numele produselor Uponor sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Uponor. Alte nume de produse și companii menționate aici pot fi mărci comerciale sau denumiri comerciale ale proprietarilor respectivi.

Accesul la acest site nu vă acordă nicio licență sau drept de a utiliza orice date sau imagini care apar aici, fără acordul prealabil scris al Uponor sau al proprietarului terță parte.


Inchis