uponor sustainability reliable drinking water delivery

Apă - Calitatea vieții - Eficiență - Uponor lucrează la soluții pentru viitor

Inovația@Uponor

Apa potabilă este insuficientă la nivel mondial - Uponor contribuie la conservarea acestei prețioase resurse

Cum vor utiliza consumatorii și industria prețioasa noastră resursă de apă în viitor? Acesta este un subiect important pentru viitor. Uponor se dedică sustenabilității apei și dezvoltă concepte inovatoare pentru a garanta utilizarea sigură și consumul economic al apei potabile.

Din ce în ce mai mulți oameni trăiesc în orașe - Uponor le asigură calitatea vieții

În regiunile cu o densitate mare a populației, este deosebit de important să se asigure calitatea vieții populației. Acest lucru este valabil pentru toate zonele: acasă la serviciu și în timpul liberPonderea populației urbane în țările industrializate
Sursa: Roland Berger

uponor amount of townspeople in developed countries

O privire asupra laboratorului viitorului Uponor: Idei, cercetare, concepte

Fiind o companie inovatoare, Uponor investește masiv în cercetare și dezvoltare. Uponor întreține un dialog intensiv cu clienții și partenerii săi. Luați parte la schimbul de experiențe. Povestiți-ne despre dorințele și experiențele dvs. Sau spuneți-ne unde observați un potențial pentru o utilizare mai eficientă a energiei și o gestionare igienică a apei. Împreună, găsim soluții de care beneficiază și ceilalți.

Avem nevoie de minți creative pentru a ne dezvolta și mai mult ideile. 
Pentru clienți și parteneri, oferim seminarii și evenimente în cadrul Academiei Uponor pe teme de actualitate referitoare la alimentarea cu apă, încălzire și răcire. 

uponor unipipe plus innovation