grijanje i hlađenje za posebne namjene

Produse

Aplicații speciale destinate sistemelor de încălzire și răcire

Libertate în proiectarea spațiului

Sistemele standardizate de încălzire și răcire își ating propriile limite în cazul anumitor proiecte. Prin urmare, Uponor oferă soluții speciale, individuale, eficiente energetic pentru spații industriale de mari dimensiuni, săli de sport și spații de depozitare la rece. Acestea includ, de asemenea, soluții de încălzire, care fac ca zonele importante de trafic să fie lipsite de gheață și zăpadă pe timpul iernii: de ex. intrări în parcările auto sau zonele de vestibul din hoteluri, spitale sau magazine.

Fixare sigură chiar și în prezența gheții și a zăpezii

O soluție specială de încălzire integrată în sol menține în mod fiabil zonele de trafic, intrările în clădiri, rampele, căile de acces pietonal și rutier lipsite de zăpadă și gheață.

Afla mai multe
uponor meltaway snow and ice melting

Temperatura potrivită pentru sport și activități recreative

soluțiile de distribuție radiantă a căldurii, eficiente energetic de la Uponor pentru săli de sport oferă numeroase beneficii. Fiind o soluție de distribuție a căldurii de joasă temperatură, acestea sunt adecvate pentru surse de căldură convenționale, dar și regenerabile. Pentru sălile de sport, Uponor oferă soluții speciale, care sunt ideale pentru suprafața de sprijin a pardoselii. Serviciul Uponor care vă este oferit: planificare și asistență în faza de construcție.
Detalii despre încălzirea prin pardoseală sportivă
uponor special applications