uponor wall heating renovis

Produse

Încălzire și răcire prin pereți

Căldură confortabilă cu încălzirea prin pereți

Sistemele de încălzire și răcire prin pereți împrăștie căldura prin radiație, creând un mediu confortabil pentru utilizatori. Instalarea soluțiilor de încălzire a suprafeței pereților este mult mai simplă decât credeți. În funcție de sistem, soluțiile sunt instalate într-un perete cu structură din lemn, pe profilele peretelui sau, în cazul montajului umed, direct în stratul de tencuială.

Sistemele de încălzire și răcire prin pereți oferă numeroase avantaje, nu numai pentru clădirile noi, ci mai ales pentru proiecte de renovare.

 

Încălzire prin pereți pentru sistemele de montaj cu tencuială umedă și uscată

Soluția de încălzire și răcire radiantă prin perete poate fi instalată atât în sisteme de montaj cu tencuială umedă, cât și uscată. Ambele metode pot fi regăsite atât la clădiri noi, cât și renovate. Se poate folosi orice tip de sistem de încălzire ca sursă de căldură. Încălzirea prin pereți poate fi retehnologizată cu ușurință într-un perete cu structură din lemn, la un cost rezonabil.

Uponor recomandă utilizarea eficientă energetic a surselor de energie regenerabile, în special în combinație cu o pompă de căldură.

Astfel beneficiați de soluțiile Uponor pentru încălzire și răcire prin pereți

Proprietari de clădiri
Instalatori
Arhitect și proiectant
Distribuitor
Investitor

Descoperiți mai multe în broșura noastră

$name

PDF 184.72MB