Academie

  • Academy Romania 1
  • Academy Romania 2
  • Academy Romania 3

Academie pentru succes in afaceri

Succesul nostru depinde de succesul pe plan profesional al partenerilor nostri. De aceea Uponor a fost printre primii producatori care a prezentat clientilor arta si stiinta de a instala sistemele Uponor. Pana in prezent, mai mult de 10000 de profesionisti din intreaga lume au participat la seminariile noastre, acumuland experienta practica si cunostinte de proiectare si montaj. In calitatea dvs. de proiectant, instalator, arhitect sau factor decizional, specialistii nostri va pot instrui prin cursuri personalizate sau cu sfaturi practice pe care le puteti folosi in proiecte. Aceste cunostinte acumulate va vor aduce doar beneficii.

Obiectivul nostru ramane acelasi ca intotdeauna: sa ne ajutam partenerii sa creeze medii de viata mai bune pentru clientii lor. Seminariile vor avea loc in propriile locatii - Academia Uponor sau impreuna cu partenerii locali Uponor.

Programul nostru de seminarii este adaptat nevoilor dvs., ca sa puteti combina optim teoria cu practica. Profitati de experienta si profesionalismul reprezentantilor nostri, fie ca este vorba de partea tehnica sau de prezentarea standardelor si tendintelor din domeniu.

Inchis